OM MIG

Jeg har løbet lige så længe jeg kan huske tilbage. Mine bedste minder er turene med den mest trofaste træningsmakker man kan tænke sig, min hund Jackie, rundt i min barndomsby Aalborg. Dengang var der intet fokus på distance og tempo, det var kun hygge og lystbetonet løbetræning. Jeg har altid været glad for at være fysisk aktiv. Og har gennem de sidste 20 år løbet et hav af orienteringsløb, ½-marathon og marathon. I en årrække dyrkede jeg også triatlon, hvor jeg har kørt den fulde ironmandistance 6 gange. Løb har hele tiden været den disciplin, der har stået mit hjerte nærmest. Dels fordi det passer super godt ind i en travl hverdag og ikke kræver det store udstyr, dels fordi jeg kobler fra på mine løbeture uden at tænke på hvad der ellers sker i min hverdag.

Alligevel trængte jeg i 2015 til at få rystet posen godt og grundigt. På trods af, at jeg trænede en del, og som regel med 110 % og blodsmag i munden flere gange om ugen, så blev jeg ikke bedre. Nuvel, jeg er en god løber, men selv en god løber vil gerne blive hurtigere, men det blev jeg ikke, uagtet hvor meget jeg trænede. Derfor måtte jeg kigge på hvordan jeg trænede. Jeg blev inspireret af Hechmanns træningsprincipper, hvor der er fokus på variation i tempo og løbedynamik. Jeg prøvede det af på mig selv og opdagede hvor stor en forskel det gjorde på mit løb. Derfor tog jeg træneruddannelsen hos Hechmann både 1, 2 og 3, hvilket har givet mig den teoretiske ballast til min mangeårige praktiske løbeerfaring. Det har fornyet min løbeglæde og givet mig lyst til at dele denne glæde med andre.

Det er mit ønske, at jeg kan være med til at påvirke den traditionelle måde at træne på, og give andre en større glæde ved løb og opnå nye mål gennem målrettet og varieret træning.
POWER-RUNNING.DK, CVR-NR.: 31562619 ved Peter Andersen, Fundertoften 28, 8600 Silkeborg,

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk